dinsdag 22 augustus is Landgoed Singraven gastheer klassieke kamermuziek Stiftfestival

Vanaf 10.15 uur ontvangst op Landgoed Singraven. Na een kopje koffie/thee is er gelegenheid door de tuinen van het Landgoed wandelen. Uiterlijk 10.50 uur begeven de gasten zich naar binnen om plaats te nemen in de zaal waar het concert plaatsvindt.

11.00 uur                Koffieconcert Latin: zuidelijke passie en lyriek

kleurrijke muziek met zuidelijke passie en lyriek. Een selectie; Puccini: Crisantemi; Respighi: Il Tramonta; Berio: duetten voor 2 violen; Ferre/Nisiman: Avec le temps.

Musici: Victoir Bunel, mezzosopraan, Daniel Rowland, Asia Jimenez, Francesco Sica, Maja Horvat,viool, Zoran Markovic, contrabas, Marcelo Nisinman, bandoneon, Joel Waterman, altviool

DIT CONCERT IS AL UITVERKOCHT

Een week lang ruim 20 concerten met muziek en musici van absolute topkwaliteit op de mooiste plaatsen in Twente. Dat biedt het 13de Stift International Music Festival, onder artistieke leiding van de violist Daniel Rowland. De concerten vinden plaats in de intieme Stiftskerk te Weerselo, de Plechelmus basiliek in Oldenzaal, de Grote Kerk en Rijksmuseum Twenthe/ Museum TwentseWelle in Enschede en op de landgoederen Singraven en Het Hakenberg. Dit jaar is het thema ‘Invitation to the dance’, muziek die door de dans geïnspireerd is zoals zigeunermuziek, zwierige walsen, chaconnes, tango’s en treurmarsen.