Christmas and More kerstconcert op vrijdagavond 14 december zaterdagavond 15 december en zondagmiddag 16 december

Een kersttraditie leeft voort in Huis Singraven. Christmas & More met de vertrouwde sfeer in de prachtige trouwzaal. Maar wat zal er dit jaar gebeuren in of om het Huis?  Classic & More zijn drie mannen en inmiddels 3 vrouwen, ervaren zangsolisten die in vocale vernieuwing nastreven. Pianist Tasco Silva ondersteund wederom de muzikale omlijsting. Bekende kerst evergreens en wereldse carols , maar ook populair werk krijgen een theatrale verpakking, Het beloofd wederom stemmig te worden maar beslist geen stijve en al te serieuze bedoeling. Classic and More wil het publiek een fijn en gezellig kerstgevoel mee naar huis geven en het nieuwe jaar hoopvol inluiden. De voorstelling duurt ca. 75 minuten en wordt met een korte pauze gespeeld.

Speeldata vrijdag- en zaterdagavond 14/15 dec. aanvang 20.15 uur en zondagmiddag 16 dec. aanvang 15.00 uur op het Landgoed Singraven te Denekamp. Vrijdag en zondag zijn uitverkocht er zijn nog een aantal kaarten voor zaterdagavond.

De ontvangst is een half uur voor aanvang concert met een kopje koffie. Wees er snel bij, want er zijn beperkt kaarten € 24,50 inclusief pauzedrankje. Er wordt wederom gespeeld in de sfeervolle trouwzaal. Bestellen via https://www.classicandmore.nl/boekingen/ of bel 0612409970 of mail info@classicandmore.nl