Lezing zaterdag 9 december 15.00 uur “Landgoed Singraven een waardevol natuurgebied” door drs. Harm Meek

Het landgoed Singraven is één van de meest waardevolle natuurgebieden in oostelijk Nederland. Harm Meek, bekend natuuronderzoeker, heeft daar van 1993 t/m 2017, dus 25 jaar(!) lang de natuurwaarden onderzocht. Hierbij is steeds veel aandacht geweest voor de vogelrijkdom maar ook de bijzondere planten, vlinders en libellen. Zo’n periode van 25 jaar is bijzonder en er zijn dan ook veel interessante ontwikkelingen te melden, sommige negatieve maar zeker ook vele positieve. Daarover en over enkele verrassende ontdekkingen zal Harm Meek op zaterdag 9 december in het Huis Singraven een dialezing houden. Hij zal hierbij gebruik maken van prachtige eigen opnamen, die voor een belangrijk deel op het landgoed zelf  zijn gemaakt.

Locatie: Huis Singraven. Het Huis is vanaf 14.30 uur open voor een kopje koffie. Aanvang lezing 15.00 uur. Kosten € 5,00 p.p.

U wordt verzocht zich vooraf aan te melden, vanwege beperkte plaatsen.                                                           Info + aanmelden voor deze lezing: beheerder@singraven.nl, tel. 0541-351906 of aanmelden en betalen bij de landgoedwinkel van Singraven.