Tweede Pinksterdag: A tribute to Jane Austen

Op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, om 15.00 uur in Huis Singraven een programma met als thema “A tribute to Jane Austen.

In 2018 is het ruim 200 jaar geleden dat Jane Austen is overleden. Esther Linssen, Marijke Lemmerman en Jaap Eilander brengen een programma met als thema A tribute to Jane Austen. Daarin laten zij het publiek kennismaken met de wereld van deze beroemde Engelse schrijfster in de vorm van een liederenprogramma gebaseerd op de vocale en instrumentale muziek uit haar tijd en muziekstukken die zij zelf verzamelde en uitvoerde. De stukken worden afgewisseld door bijpassende voordrachten van Engelstalige teksten uit het werk van Jane Austen door Marijke Lemmerman, die haar medewerking verleende aan de serie Kasteelconcerten rondom Jane Austen en aan het Jane Austenbal in Kasteel De Cannenburgh, georganiseerd door de Jane Austen Society Nederland.

Entree: Vrienden Kunstkring € 6,00
Niet-Vrienden: € 12,50
Inclusief 2 consumpties.
Huis Singraven open vanaf 14.30 uur.

Kaarten verkrijgbaar op de lezing 19 april a.s. van de Kunstkring, bij de Landgoedwinkel van Singraven of per e-mail: weierink-bulten@hetnet.nl en beheerder@singraven.nl

Wij verheugen ons op uw komst,

Met vriendelijke groeten,
Namens de Kunstkring en landgoed Singraven,
Daan van Mierlo, beheerder landgoed Singraven
Ans Weierink, voorzitter Kunstkring Ootmarsum.