Zaterdag 1 september openluchtfilm in het park van Landgoed Singraven

Zaterdag 1 september draaien wij een openluchtfilm in het park van Landgoed Singraven in samenwerking met Concordia Enschede, Filmhuis Denekamp en restaurant ’t Lansink. U bent vanaf 19.30 uur welkom voor het randprogramma. Tegen 20.45 uur zullen we de film “Victoria & Abdul” voor u vertonen. Tijdens de film (zonder pauze) wordt er een hapje en een drankje verzorgd door De Gusteau Hospitality Groep.

Kaartjes a € 14,50 (inclusief drankje en hapje) zijn te verkrijgen in de voorverkoop via Concordia Enschede. Tel:053 – 430 09 99 of info@concordia.nl

Film met sterrendiner: Maak je avondje uit compleet door voorafgaand aan de film te dineren in het koetshuis van Landgoed Singraven. Om 18.00 uur kan je plaats nemen aan een prachtig gedekte tafel in het koetshuis achter Huis Singraven, om je te laten verrassen met een heerlijk 4-gangen diner van SVH Meesterkok Lars van Galen van Michelinster restaurant  ‘t Lansink uit Hengelo. Tickets voor film met diner zijn € 115,-,  inclusief een sprankelend aperitief, 4-gangen menu, bijpassende wijn, waters en koffie tot besluit, de film en een hapje en drankje tijdens de film.