Huis Singraven

In verband met de vernieuwde coronamaatregelen (29 september) zullen er geen rondleidingen (individueel en groepen) in het Huis plaatsvinden tot in ieder geval 31 oktober 2020. 

Singraven in coronatijd t/m 31 oktober   ONDERSTAAND NIET VAN TOEPASSING ZIE BOVEN

Tijdens het seizoen verzorgen wij iedere dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag doorlopende rondleidingen van half twee tot en met half vier.  U kunt zich via het hoofdhek voor het Huis melden en betalen bij de toren rechts van het Huis, waar ieder half uur een rondleiding start van een uur o.l.v. een gids voor maximaal 4 tot 6 personen. De kosten zijn € 10,– inclusief park (pin aanwezig), reserveren is niet mogelijk.

In de winterperiode van 1 november 2020 t/m 5 april 2021 is er iedere zaterdagmiddag een doorlopende rondleiding van half twee tot en met half vier.  U kunt zich via het hoofdhek melden en betalen bij de toren van het Huis, waar ieder half uur een rondleiding start van een uur o.l.v. een gids voor maximaal 4 tot 6 personen. De kosten zijn € 10,– inclusief park (pin aanwezig), reserveren is niet mogelijk.

Voor groepen vanaf 10 personen bestaat de mogelijkheid het gehele jaar door het Huis te bezoeken (uitsluitend op aanvraag). De toegangsprijs bedraagt dan € 9,00 per persoon.

Voor informatie en reservering voor groepen: beheerder Huis Singraven, telefoon: 0541-351 906, e-mail: beheerder@singraven.nl

High Tea

Na uw rondleiding door Huis Singraven kunnen wij voor u een high tea verzorgen in de authentieke keuken van het Huis voor minimaal 8 en maximaal 12 personen. De gids blijft nog even ter beschikking, zodat u tijdens de high tea uw verdere vragen kunt stellen over wat u gezien heeft. Prijs € 32,50 p.p. incl. rondleiding. Voor groepen van meer dan 12 personen verwijzen wij u graag door naar restaurant de Watermolen.

High Tea