Huis Singraven

Er zijn geen rondleidingen. Het gehele landgoed is gesloten vanwege corona tot nader bericht van de regering.

Tijdens het seizoen verzorgen wij iedere dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag doorlopende rondleidingen van half twee tot en met half vier.  U kunt zich via het hoofdhek voor het Huis melden en betalen bij de toren rechts van het Huis, waar ieder half uur een rondleiding start van een uur o.l.v. een gids voor maximaal 4 tot 6 personen. De kosten zijn € 10,– inclusief park (pin aanwezig), reserveren is niet mogelijk.

n de winterperiode van 1 november 2021 t/m 5 april 2022 zijn er iedere zaterdagmiddag een doorlopende rondleidingen van half twee tot en met half vier.  U kunt zich via het hoofdhek melden en betalen bij de toren van het Huis, waar ieder half uur een rondleiding start van een uur o.l.v. een gids voor maximaal 4 tot 6 personen. De kosten zijn € 10,– inclusief park (pin aanwezig), reserveren is niet mogelijk.

Voor groepen vanaf 10 personen bestaat de mogelijkheid het gehele jaar door het Huis te bezoeken (uitsluitend op aanvraag). De toegangsprijs bedraagt dan € 9,00 per persoon.

Voor informatie en reservering voor groepen: beheerder Huis Singraven, telefoon: 0541-351 906, e-mail: beheerder@singraven.nl

High Tea

Na uw rondleiding door Huis Singraven kunnen wij voor u een high tea verzorgen in de authentieke keuken van het Huis voor minimaal 8 en maximaal 12 personen. De gids blijft nog even ter beschikking, zodat u tijdens de high tea uw verdere vragen kunt stellen over wat u gezien heeft. Prijs € 32,50 p.p. incl. rondleiding. Voor groepen van meer dan 12 personen verwijzen wij u graag door naar restaurant de Watermolen.

High Tea