Huis Singraven

Huis Singraven, de landgoedwinkel, het park en arboretum zijn heel januari 2022 gesloten. 

In de winterperiode van 1 november 2021 t/m 17 april 2022 zijn er iedere zaterdagmiddag doorlopend rondleidingen tussen half twee en half vier.  Het hoofdhek staat vanaf 13.30 uur open en u gaat rechts naar de toren en betaald daar bij de gastvrouw. Ieder half uur start er een rondleiding (duur 1 uur) o.l.v. een gids. De kosten zijn € 10,– inclusief park (pin aanwezig), reserveren is niet mogelijk.

Tijdens het seizoen verzorgen wij iedere dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag doorlopend rondleidingen tussen half twee en half vier.  Het hoofdhek staat vanaf 13.30 uur open en u gaat rechts naar de toren en betaald daar bij de gastvrouw. Ieder kwartier start er een rondleiding (duur 1 uur) o.l.v. een gids. De kosten zijn € 10,– inclusief park (pin aanwezig), reserveren is niet mogelijk. Zaterdags kunnen de tijden voor de rondleidingen veranderen vanwege een huwelijk, checkt u een paar dagen van te voren de website.

Voor groepen vanaf 10 personen bestaat de mogelijkheid het gehele jaar door het Huis te bezoeken (uitsluitend op aanvraag). De toegangsprijs bedraagt dan € 10,00 per persoon voor een rondleiding van 1 1/2 uur.

Voor informatie en reservering voor groepen: beheerder Huis Singraven, telefoon: 0541-351 906, e-mail: beheerder@singraven.nl

High Tea

Na uw rondleiding door Huis Singraven kunnen wij voor u een high tea verzorgen in de authentieke keuken van het Huis voor minimaal 8 en maximaal 12 personen. De gids blijft nog even ter beschikking, zodat u tijdens de high tea uw verdere vragen kunt stellen over wat u gezien heeft. Prijs € 32,50 p.p. incl. rondleiding. Voor groepen van meer dan 12 personen verwijzen wij u graag door naar restaurant de Watermolen.

High Tea