Trouwen

Huis Singraven biedt een stijlvol decor voor de ‘dag van uw leven’. Het bijzondere antieke interieur van de Grote Hal verleent uw huwelijksvoltrekking een bijzonder cachet. Uw familie en vrienden staan klaar op het bordes van het Huis wanneer u vanaf de prachtige Kasteellaan komt aanrijden. Voor of na de ceremonie bieden wij u de mogelijkheid een sfeervolle fotoreportage in het park te maken. Tijdens de fotoreportage zouden uw gasten desgewenst een rondleiding door het Huis kunnen krijgen. Voor of na de huwelijksvoltrekking is er de mogelijkheid voor een ontvangst, lunch en/of diner in het authentieke Koetshuis. Vele bruidsparen uit het hele land gingen u voor.

Belangstelling?

Heeft u interesse voor een huwelijksvoltrekking in Huis Singraven, dan kunt u contact opnemen met de beheerder van Huis Singraven om de ceremonie te bespreken en geheel vrijblijvend het Huis te bekijken en de sfeer te proeven.

Voor informatie en reservering: beheerder Huis Singraven, telefoon: 0541-351 906 
e-mail: beheerder@singraven.nl

Trouwauto

Landgoed Singraven heeft de beschikking over een eigen oldtimer voor uw trouwerij of jubileumfeest. Het betreft een crème kleurige Jaguar XJ-6 uit 1976. Meer informatie bij de beheerder Daan van Mierlo van Huis Singraven.

Trouwauto Singraven