Jullie mooiste dag

Huis Singraven biedt een stijlvol decor voor de ‘dag van uw leven’. Het bijzondere antieke interieur van de Grote Hal verleent uw huwelijksvoltrekking een bijzonder cachet. Uw familie en vrienden staan klaar op het bordes van het Huis wanneer u vanaf de prachtige Kasteellaan komt aanrijden. Voor of na de ceremonie bieden wij u de mogelijkheid een sfeervolle fotoreportage in het park te maken. Tijdens de fotoreportage zouden uw gasten desgewenst een rondleiding door het Huis kunnen krijgen. Voor of na de huwelijksvoltrekking is er de mogelijkheid voor een ontvangst, lunch en/of diner in het authentieke Koetshuis. Vele bruidsparen uit het hele land gingen u voor.

Trouwauto

Landgoed Singraven heeft de beschikking over een eigen oldtimer voor uw huwelijk of jubileumfeest. Het betreft een crème kleurige Jaguar XJ-6 uit 1976.

Belangstelling?

Heeft u interesse voor een huwelijksvoltrekking in Huis Singraven, dan kunt u contact opnemen met de beheerder van Huis Singraven om de ceremonie te bespreken en geheel vrijblijvend het Huis te bekijken en de sfeer te proeven.

Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie of belt u met de beheerder van Huis Singraven, via telefoonnummer 0541-351 906.

Neem contact met ons op

Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.