Vergaderen

Singraven is gelegen in een adembenemende omgeving. Een veelzijdig landschap met bossen, lanen, moerassen, akkers, weilanden. Het hart van het ruim 500 hectare tellende landgoed wordt gevormd door het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de watermolen.

In Huis Singraven kun je exclusief vergaderen tot een groepsgrootte van 30 personen. Je hebt hierbij een rustgevend uitzicht op de tuin.

Vergaderen voor grotere groepen is mogelijk in Het Koetshuis. Deze is geheel in stijl gerestaureerd en bovendien van alle moderne gemakken voorzien, waardoor het zich uitstekend leent als vergader- en trainingslocatie. Samen met de locaties in het Huis en het omliggende park biedt u uw gasten een afwisselende ervaring.

Waarom op locatie vergaderen?

Kom naar Landgoed Singraven en ervaar de stilte, rust en schoonheid van deze locatie. Stap even uit de hectiek en waan van de dag, die u ervaart wanneer u op kantoor vergadert. Vergaderen tussen deze weldaad van historie en natuur, draagt namelijk bij aan een meer rustgevende en inspirerende bijeenkomst. Het resultaat is een efficiƫntere vergadering waarbij de deelnemers meer alert en creatief kunnen zijn.

Wilt u een ander business event organiseren? De locatie leent zich uitstekend voor uiteenlopende doeleinden.

“Toplocatie! Aansluitend de dag afgesloten met een heerlijk diner”.

– Piet Vermeer

Uniek vergaderen op landgoed Singraven

  • Diverse vergadermogelijkheden
  • Flexibel in te delen
  • Inspirerende locatie
  • Gratis wifi
  • Besloten te reserveren
  • Eenvoudig bereikbaar
  • Voldoende parkeergelegenheid

Maak uw dag compleet

Wilt u uw meeting combineren met een teambuilding activiteit, inspirerende sessie of diner? Er zijn diverse mogelijkheden. We denken graag met u mee over de ideale invulling van het programma. Denk hierbij o.a. aan klootschieten, een scooter of solex arrangement, een keverrally, concert of inspirerende training.

Wilt u meer informatie over de historie van het landgoed of andere faciliteiten? Lees dan hier alles over onze historie, de monumentale gebouwen op het landgoed en onze watermolen.

Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Neem contact met ons op

Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.